FUE en DHI

Haartransplantatie

Wat houdt het nu eigenlijk in?

 

Lees hier meer over wat de verschillende behandelingen voor jou inhouden.

Je kunt te allen tijde contact opnemen voor een persoonlijk consult om te zien wat het beste aansluit bij jouw wensen. Dit kan op kantoor in Bergen op Zoom, maar ook in de regio Vlaanderen. 

 

 

FUE en DHI Haartransplantaties

 

Meer informatie

 

Hoe werkt een FUE haartransplantatie?

Hoewel er verschillende methodes zijn, Id de FUE haartransplantatie tot op vandaag nog de meest gebruikte techniek omdat ze zo goed als pijnloos is en geen bloedingen veroorzaakt. Bij deze methode wordt de te behandelen zone van de hoofdhuid eerst gefotografeerd en de beelden opgeslagen. De donorzone, van waar de haarfollikels geoogst worden, wordt eveneens onderzocht, de plaats van de nieuwe haarlijn wordt besproken en bepaald, in overeenstemming met de leeftijd van de persoon en de gelaatsproporties.

Dan begint de ingreep, onder beperkte, plaatselijke verdoving. Haarfollikels vanuit de nek en de achterkant van de oren worden één voor één verwijderd en geklasseerd. De transplantaten worden in een speciale vloeistof bewaard, bij constante temperatuur. Vervolgens worden in de donorzone kleine kanaaltjes gemaakt, waarlangs de follikels één voor één worden ingeplant. Dit is een arbeidsintensief proces, dat ongeveer 6 uur duurt. Tijdens 1 haartransplantatie behandeling kunnen er ongeveer 4000 grafts geplaatst worden, dit komt overeen met 10.000 à 12.000 haren.

Omdat de nek en de zone achter de oren genetisch zijn voorbestemd om niet kaal te worden, zijn dit de uitverkoren donorzones voor haartransplantatie. Na de haartransplantatie met de FUE methode zijn er minuscule gaatjes op de plaats van de haartransplantatie. Deze zijn niet hinderlijk voor de patiënt en zijn niet meer zichtbaar zodra het haar terug groeit op deze plaatsen. De ingreep brengt zo goed als geen bloedingen mee. 

Bij ee FUE haartransplantatie worden alle haren geschoren op 0,5 mm in vergelijking met een DHI haartransplantatie.

Een succesvolle haartransplantatie begint met een grondig onderzoek door een gespecialiseerd plastische chirurg. Er wordt nagegaan wat de patiënt precies verwacht, en er wordt een planning gemaakt.

Hoe werkt een DHI haartransplantatie?

Het grootste verschil met een FUE haartransplantatie is dat we hier enkel de donorzone moeten scheren op 0,5 mm. En dat we het openen van de kanalen en het plaatsen van de grafts tussen de eigen haren kunnen uitvoeren zonder hier de haren te scheren.

De afkorting van DHI betekend “Direct Hair implant”.

De naam zegt het zelf, men gaat onmiddellijk de grafts herplaatsen nadat men de wortel uit de donorzone heeft gehaald.

Bij een FUE haartransplantatie gaan we in 3 stappen werken. Eerst grafts verwijderen, dan de kanalen openen en als laatste de grafts plaatsen.

Bij DHI slaan we dus 2 stappen over maar dit zal toch meestal langer duren dan een FUE haartransplantatie.

Met een speciale DHI pen zorgt men er voor dat er n grote densiteit kan gewaarborgd worden omdat we hier dichter tegen de eigen haren kunnen transplanteren.

Met een DHI haartransplantatie kunnen we tot circa 2500 grafts transplantatie.

In het geval van een FUE haartransplantatie kunnen we tot 4000 grafts transplanteren.

Elke techniek heeft voor- en nadelen.

Daarom is het zeer belangrijk om te bekijken welke techniek voor jou huidige situatie het beste resultaat zal opleveren.

 

In een vrijblijvend gesprek met één van onze consulenten kunnen we dit uitvoering bespreken.

Geïnteresseerd in een haartransplantatie?

Boek nu een vrijblijvend gesprek!

 

Telefoonnummer
België: +32 479 99 34 54
Nederland: +31 6 48241897
Adres
Bruinevisstraat 32
4611 HJ Bergen op Zoom
Nederland    

Afspraak ook mogelijk in België, op de locaties Antwerpen en Bilzen.

Contact

 

TELEFOONNUMMER

+31 (0)6 482 418 97

E-MAIL

info@esthetic-airlines.be

Locatie

BERGEN OP ZOOM

Bruinevisstraat 32,
4611 HJ Bergen op Zoom

Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

 

Kijk Uit Disclaimer

© Esthetic Airlines 2020 • PrivacyverklaringCookiebeleidSitemap