JE HAAR, JE TROTS

Een haartransplantatie is vaak het antwoord voor mensen die geconfronteerd worden met kaalheid of een volle(re) haardos wensen. We zorgen voor een professionele en transparante aanpak, zodat je exact weet wat te verwachten.

Waarom een FUE haartransplantatie?

 

  • Blijvend resultaat
  • Geen littekens zichtbaar
  • Het donorgebied blijft onveranderd
  • Zeer natuurlijk resultaat
  • Geen wonden
  • Snel herstel na de behandeling
  • Een minimum aan gevoeligheid tijdens en na de ingreep

De behandeling

Het Istanbul Aesthetic Center kan verschillende methodes uitvoeren van haartransplantaties, zoals DHI, ICE FUE en FUE. De meeste experten zijn het eens dat de FUE-methode de beste behandeling is voor veel vormen van haaruitval. Bij deze methode worden er haarfolikels ingeplant in kleine kanaaltjes in een bepaalde zone. De ingreep is pijnloos en de nieuwe haarlijn ziet er net zo uit als een natuurlijke haarlijn.

 

Hoe werken wij

 

Stap 1

Gesprek

Maak een vrijblijvende afspraak en kom langs in een van onze vier kantoren: Antwerpen, Hasselt, Geel of Aalst. We leggen je met plezier stap voor stap de all-in service van Esthetic Airlines uit, inclusief de werking van het Istanbul Aesthetic Center uit.

1
Stap 2

Reis plannen

Istanbul, de stad waar oost en west elkaar ontmoeten! Esthetic Airlines en onze partner Travel Experience regelen je reis van A tot Z. Je vertrekt zorgeloos naar je gedroomde schoonheidsvakantie, en komt als een nieuw mens terug!

 

2
Stap 3

Voorbereiding

We bereiden deze mooie én belangrijke trip samen met jou voor. We regelen het medische intake gesprek met de behandelende arts en volgen je situatie op, zowel hier als in Istanbul. We nemen de procedures en het verloop van de ingreep samen nauwgezet door, net als de nazorg.

3

Klanten aan het woord

 

Anja - Hair salon Kapzones.


“Ik ben een kapster uit Leuven en ik heb al verschillende klanten over de vloer gehad die bij jullie zijn langs geweest.
Chapeau voor jullie resultaten.
Niet alleen voor de klant maar ook voor de kapper is het zeer dankbaar om terug een deftig model te kunnen knippen bij de klant.
Keep up the good Work!”

Roberto - Hasselt


“De haartransplantatie is een echte aanrader.
Hopelijk vind ik dit jaar eindelijk een nieuw lief -:))
Grazie Mille!”

Ibrahim - Antwerp


“Ik ben ook super tevreden van het resultaat van mijn haartransplantatie
De aanpak,de professionele uitleg en de 3 maandelijkse controles door de artsen in België gaf mij enorm veen vertrouwen.
Binnenkort vertrek ik voor de 2 de maal maar dit keer voor facings…ik ben benieuwd!”

Dries, Joost & Koen - Denderleeuw


“We zijn sinds gisteren terug gekeerd vanuit Istanbul.
Alles goed verlopen, waarschijnlijk de komende dagen nog wel wat vragen omtrent de verzorging maar dan Whats appen we wel.
Tot hiertoe alles tip top!”

Gerald Van Driessche - Tessenderlo


“We zijn nu 6 maanden verder en het resultaat is al boven alle verwachtingen zeer mooi.
Ik ben benieuwd wat ik nog te zien zal krijgen met nog 6 maanden extra.

Keep you posted!”

Hans Dierckx - Lommel


“Ik wou effectief wachten om pas na een jaartje jou een mail te sturen met mijn bevindingen omtrent mijn haartransplantatie.
Vandaag zijn we exact een jaar verder en ik moet zeggen dat ik er nog geen seconde spijt van heb gehad.
Mijn neef zal jou snel contacteren want ik was blijkbaar het proefkonijn. -:)”

Anja - Hair salon Kapzones.


“Ik ben een kapster uit Leuven en ik heb al verschillende klanten over de vloer gehad die bij jullie zijn langs geweest.
Chapeau voor jullie resultaten.
Niet alleen voor de klant maar ook voor de kapper is het zeer dankbaar om terug een deftig model te kunnen knippen bij de klant.
Keep up the good Work!”

Miranda - Kalmthout


“In naam van mijn man wil ik jullie bedanken voor het prachtige resultaat van zijn haartransplantatie.
Niet alleen hijzelf maar ook ik ben zeer tevreden met mijn nieuwe man ! -:))”

Fam. Van Wauwe - Herdersem


“Mijn broers en ik zijn vrijdag terug gekomen vanuit Istanbul.
Buiten veel te veel turbulentie zijn we hartelijk ontvangen door Nicolette alsook het haartransplantatie team.

Hopelijk zien we onze eerste haren snel verschijnen.”

Geert De Wachter - Rumst


“Nadat ik 3 jaar geleden een haartransplantatie in België had laten uitvoeren koos ik dit keer toch omzet vliegtuig op te stappen.
Een geweldige aanpak zowel de voorbereidende gesprekken in België alsook in de kliniek zelf.
Mijn speciale dank gaat naar het haartransplantatie team die mij een super eindresultaat hebben gegeven.”

Sammy Struyf - Deinze


“Hierbij wil ik je bedanken voor de succesvolle haartransplantatie. De reis is goed verlopen, het ontvangst en de plaatselijke hulp waren fantastisch en nu hopen dat het resultaat dit binnenkort ook is 🙂
Hartelijk dank en fijne feestdagen toegewenst;”

Jorn Verbruggen - Landen


“De Nederlandstalige begeleiding ter plaatse is echt een meerwaarde!
Merci voor mijn nieuwe haar.”

Praktische info

 

Prices

All-inclusive package

In partnership with Travel Experience and the Istanbul Aesthetic Center, Esthetic Airlines offers an all-inclusive package during the low season. Other packages are available on request.

Individual trips : 2,050€ p.p. All-inclusive */**/***

The individual trip includes advice, a FUE hair transplant, 1 PRP treatment, pre- and post-operative care, medication, 24-hour follow-up during your stay, flight tickets, all transfers to Istanbul and three nights’ hotel accommodation with breakfast in a four-star hotel (from the Travel Experience offer).

More info

Group trips: 2,160€ p.p. All-inclusive */**/***

A group trip has the advantage of having fellow travellers who are living the same adventure. The group trip offers the same advantages as the individual trip, with the added benefit of Dutch on-site assistance and a sumptuous welcome dinner on the day of your arrival.

More info

Je reis en verblijf

 

Istanbul is een wereldstad die oost en west letterlijk verbindt

De historische Turkse stad ligt op een unieke locatie, verspreid over Europa en Azië. Twee bruggen over de Bosporusrivier verbinden de twee werelddelen in een stad waar evenveel mensen wonen als in heel Nederland.

Je komt terecht in een mix van culturen en tradities. Istanbul is het centrum geweest van verschillende wereldrijken, en dat zie je nog overal. Ottomaanse, Byzantijnse en zelfs Romeinse accenten kleuren de stad. De absolute trekpleisters zijn het Topkapi-paleis, de Aya Sophia en de Blauwe Moskee.

Esthetic Airlines en Travel Experience leggen je graag uit hoe je het meeste haalt uit je verblijf en reis. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen welke luchthavens*** je gebruikt, of kan je zelfs voor een luxevervoer naar de luchthaven (niet inbegrepen) opteren! Contacteer ons voor alle mogelijkheden.

Meer info

*: Voormelde prijzen zijn te verhogen met de toepasselijke btw.

**: Laag seizoen = Alle periodes buiten de wettelijke nationale vakantiedagen, hoog seizoen start telkens 3 dagen voorafgaand aan de aanvang van de wettelijke nationale feestdagen. Voor Nederlandse klanten zal er rekening gehouden worden, indien deze ook vanuit Nederland vertrekken, met de Nederlandse nationale feestdagen.

***: De tarieven van vluchten zijn gerekend met als basis vertrek vanuit Zaventem Airport België. Onder voorbehoud van beschikbaarheid vluchten.

Aanbod hotels

 

Istanbul Aesthetic Center 5 min

DoubleTree Hilton Otel

Het DoubleTree Hilton Otel Istanbul ligt in de wijk Gayrettepe, in het hart van Istanbul. Het hotel biedt gemakkelijke toegang tot alle delen van de stad. De luxe-accommodaties zijn gedeeltelijk modern en gedeeltelijk klassiek ingericht.

Het hotel heeft een binnenzwembad, een fitnesscentrum en een spacentrum met een sauna en een traditioneel Turks bad. Alle kamers zijn smaakvol ingericht met mooi meubilair en voorzien van airconditioning, een iPod-dock, gratis WiFi en een lcd-tv met satellietzenders.

Er wordt dagelijks een ontbijtbuffet geserveerd. Het à-la-carterestaurant Zeytinyalı serveert exclusieve, mediterrane gerechten, enkel bereid met natuurlijke ingrediënten.

In dit hotel ben je vijf minuten verwijderd van het Istanbul Aesthetic Center. Het dichtstbijzijnde metrostation ligt op 250 meter afstand en biedt een gemakkelijke verbinding met het Taksimplein op 4 km afstand en de historische wijk Sultanahmet op 13 km van de accommodatie.

Meer Informaite

Istanbul Aesthetic Center 5 min

Veyron Hotel

Het Veyron Hotel in Istanbul heeft een spa- en wellnesscentrum, en gratis WiFi in de gehele accommodatie. Het ligt in de buurt van talloze winkel- en businesscentra, en op 500 meter van het metrostation Gayrettepe. In dit hotel ben je vijf minuten verwijderd van het Istanbul Aesthetic Center.

Elke kamer is voorzien van airconditioning, een minibar, een tv met pay-per-view-zenders, een waterkoker en een eigen badkamer met een douche, een föhn en gratis toiletartikelen. Je kan genieten van uitzicht op de stad.

Het Veyron Hotel beschikt verder over een gemeenschappelijke sauna, een hamam, een 24-uursreceptie en een gemeenschappelijke lounge.

Ons medisch team

 

Omring jezelf met professionele artsen

 

Dr. Ergin

Dr. Ergin graduated in 1992 from the Military Medical Academy in Ankara. He then obtained a postgraduate degree in cosmetic surgery. He decided to gain work experience in various countries, including the United States and Europe.

In 2000, he won the first prize at the ‘Research competition of Turkish society of plastic surgeons’. In 2001, he was head of the Ankara Burn Center as a plastic surgeon.

After gaining years of experience, he decided to return to his home base of Istanbul. Specialising in aesthetic and reconstructive surgery, Dr. Ergin is now the head of the Istanbul Aesthetic Center.

He specialises in: Hair transplant, face and neck lift, liposuction, tummy tuck, breast correction and rhinoplasty.

License number: 55393/65863

A professional team with exceptional skills

Istanbul Aesthetic Center offers you the complete package! Every effort is made to make your medical procedure as effective and safe as possible.

The doctors at the Aesthetic Center are carefully selected. We expect total dedication. Our doctors should not be looking for full-time employment in general hospitals and should be passionate about their profession. They have solid and formal experience and training in their aesthetic speciality. It goes without saying that they are registered in the Turkish and international registers of surgeons, doctors and dentists.

You can always request a copy of the diplomas and/or certificates of the Aesthetic Center’s doctors/surgeons by e-mail.

Hair Specialist Oya Sisman

Our hair specialist Dr. Oya supervises all three of the hair transplant teams in the Istanbul Aesthetic Center.

In consultation with Dr. Ergin, Dr. Oya develops individual preparatory planning for each patient.

She specialises in: Hair and beard FUE technique, PRP treatment

A professional team with exceptional skills

Istanbul Aesthetic Center offers you the complete package! Every effort is made to make your medical procedure as effective and safe as possible.

The doctors at the Aesthetic Center are carefully selected. We expect total dedication. Our doctors should not be looking for full-time employment in general hospitals and should be passionate about their profession. They have solid and formal experience and training in their aesthetic speciality. It goes without saying that they are registered in the Turkish and international registers of surgeons, doctors and dentists.

You can always request a copy of the diplomas and/or certificates of the Aesthetic Center’s doctors/surgeons by e-mail.

Dr. İbrahim Bozkurt

Dr. Bozkurt is the anaesthesiologist at the Istanbul Aesthetic Center. He studied at the University of Istanbul Cerrahpaşa Faculty of Medicine and specialised in anaesthesia and intensive care. Later, he focused on cosmetic surgery and hand surgery.

Dr. Bozkurt is co-director of the Istanbul Aesthetic Center.

He specialises in: Hair and beard FUE technique, PRP treatment

A professional team with exceptional skills
Istanbul Aesthetic Center offers you the complete package! Every effort is made to make your medical procedure as effective and safe as possible.

The doctors at the Aesthetic Center are carefully selected. We expect total dedication. Our doctors should not be looking for full-time employment in general hospitals and should be passionate about their profession. They have solid and formal experience and training in their aesthetic speciality. It goes without saying that they are registered in the Turkish and international registers of surgeons, doctors and dentists.

You can always request a copy of the diplomas and/or certificates of the Aesthetic Center’s doctors/surgeons by e-mail.

 

Geïnteresseerd in een haartransplantatie? Boek nu je vrijblijvend gesprek!

 

14 + 5 =

Telefoon nummer
+32 (0)3 / 870 46 91
TIJDENS KANTOORUREN
+32 (0)479 / 99 34 54
Adres
ANTWERP
Antwerpsesteenweg 124,
2630 Aartselaar
HASSELT GEEL AALST

Contact

 

TELEPHONE NUMBER

+32 (0)3 870 46 91

E-MAIL

info@esthetic-airlines.be

Location

ANTWERP

Antwerpsesteenweg 124,
2630 Aartselaar

Subscribe to our newsletter.

 

Made with by gurudesk
© Esthetic Airlines 2019 • Privacy StatementCookie PolicySite Map