OVER ONS


Droom je van een cosmetische ingreep?
Esthetic Airlines begeleidt je bij elke stap.

Onze werkwijze

1 1

Eerste contact: we ontvangen je op een eerste afspraak in een van onze vier kantoren in België (Antwerpen, Hasselt, Geel en Aalst).

2 2

Luisteren: jouw wensen staan centraal. We luisteren naar je noden en dromen en stellen je gerichte vragen.

3 3

Voorstel: we maken je een concreet voorstel over hoe we je kunnen helpen bij het waarmaken van je dromen.

4 4

Formules: we vertellen je meer over onze pakketten voor de reis, het verblijf, de ingreep en de nazorg.

5 5

Prijzen: we communiceren volledig transparant over de prijzen en hoe wij en onze partners werken.

6 6

Vertrek: vlieg je mee naar een nieuwe look? Top! Je kan je vliegreis tot in Istanbul, incl. mogelijke transfers, laten verzorgen door onze partner Travel Experience.

7 7

Verblijf: je verblijft op een knappe locatie in Istanbul naar keuze. Kwaliteit en comfort staat voorop, dus maak er een leuke vakantie van!

8 8

Flexibiliteit: wil je liever zelf je reis regelen? Geen probleem! Dan staan we je graag bij in de andere aspecten van de trip.

9 9

Ontvangst: in het Istanbul Aesthetic Center of bij Dentagram staat er voortdurend een Nederlandstalige collega klaar voor u.

10 10

Ingreep: het team van medische experten voert de ingreep uit.

11 11

Nazorg: het Istanbul Aesthetic Center of Dentagram geeft je een volledig beeld van de nazorg en verwacht je opnieuw voor een check-up.

12 12

Terugreis: je kan beginnen genieten van de eerste dag van je nieuwe leven! Enjoy!

Esthetic Airlines gelooft in een open communicatie. Aarzel dus niet om ons te contacteren. We staan paraat om al je vragen te beantwoorden.

Ons verhaal

Het adviesbureau Esthetic Airlines werd in 2015 opgericht door Ivann Vermeer. Ivann is al jaren geboeid door de cosmetische sector en onderging in 2011 zelf een haartransplantatie.
Met Esthetic Airlines willen we het taboe doorbreken door 100% open en transparant te communiceren over alle aspecten van cosmetische ingrepen. Ondertussen reisden al meer dan 1800 Belgen en Nederlanders met Esthetic Airlines naar Istanbul om hun nieuwe verhaal te starten. Hun ervaringen lees je hier

Istanbul Aesthetic Center


Ivann koos het Istanbul Aesthetic Center als exclusieve partner voor het uitvoeren van de ingrepen. Het IAC werd onlangs uitgeroepen tot een van de allerbeste klinieken in Turkije. Het kleine team van specialisten zorgt niet alleen voor uiterst kwalitatieve ingrepen, maar ook voor een warme en persoonlijke aanpak.

Travel Experience


De organisatie van de reis en het verblijf wordt uitgevoerd door onze trouwe partner Travel Experience. Met behulp van hun expertise in de regio kunnen onze patiënten elke keer opnieuw genieten van een zorgeloze reis en een heerlijk comfortabel verblijf in Istanbul.

Dentagram


Voor tandheelkundige ingrepen werken we samen met Dentagram. In deze gespecialiseerde kliniek in Istanbul kan je verschillende tandheelkundige ingrepen laten uitvoeren door topprofessionals. Naast gewone tandheelkundige behandelingen kan je er terecht voor o.a. implantaten, bruggen, porseleinen kronen, facings, wortelkanaalbehandelingen en laser bleaching. De hypermoderne tandartsenpraktijk is in beheer van gecertificeerde tandartsen.

Contact

TELEPHONE NUMBER

+32 (0)3 870 46 91

E-MAIL

info@esthetic-airlines.be

Locatie

ANTWERPEN

Antwerpsesteenweg 124,
2630 Aartselaar

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Made with by gurudesk

© Esthetic Airlines 2019 • PrivacyverklaringCookiebeleidSitemap