Over Esthetic Airlines


Droom je van een cosmetische ingreep?
Esthetic Airlines begeleidt je bij elke stap.

Onze werkwijze

1 1

Eerste contact: we ontvangen je voor een eerste afspraak op ons kantoor voor een vrijblijvend gesprek. Dit is tevens mogelijk in België.

2 2

Luisteren: jouw wensen staan centraal. We luisteren naar je noden en dromen en stellen je gerichte vragen.

3 3

Voorstel: we maken je een concreet voorstel over hoe we je kunnen helpen bij het waarmaken van je dromen.

4 4

Formules: we vertellen je meer omtrent de ingreep, nazorg en geven je graag meer info omtrent de reismogelijkheden via het reisbureau Travel Experience.

5 5

Prijzen: we communiceren volledig transparant over de prijzen en hoe wij en onze partners werken.

6 6

Vertrek: vlieg je mee naar een nieuwe look? Top! Je kunt je vliegreis tot in Istanbul, incl. mogelijke transfers, laten verzorgen door onze partner Travel Experience.

7 7

Verblijf: je verblijft op een locatie naar keuze in Istanbul.

8 8

Flexibiliteit: wil je liever zelf je reis regelen? Geen probleem! Zo niet, dan verwijzen we je graag door naar het reisbureau Travel Experience

9 9

Ontvangst: in het Istanbul Aesthetic Center of bij Dentagram staat er voortdurend een Nederlandstalige collega klaar voor u.

10 10

Ingreep: het team van medische experten voert de ingreep uit.

11 11

Nazorg: het Istanbul Aesthetic Center of Dentagram geeft je een volledig beeld van de nazorg en verwacht je opnieuw voor een check-up.

12 12

Terugreis: je kan beginnen genieten van de eerste dag van je nieuwe leven! Enjoy!

Esthetic Airlines gelooft in een open communicatie. Aarzel dus niet om ons te contacteren. We staan paraat om al je vragen te beantwoorden.

Ons verhaal

Het adviesbureau Esthetic Airlines werd in 2015 opgericht door Ivann Vermeer. Ivann is al jaren geboeid door de cosmetische sector en onderging in 2011 zelf een haartransplantatie.
Met Esthetic Airlines willen we het taboe doorbreken door 100% open en transparant te communiceren over alle aspecten van cosmetische ingrepen. Ondertussen reisden al meer dan 1800 Belgen en Nederlanders met Esthetic Airlines naar Istanbul om hun nieuwe verhaal te starten. Hun ervaringen lees je hier

Istanbul Aesthetic Center


Ivann koos het Istanbul Aesthetic Center als exclusieve partner voor het uitvoeren van de ingrepen. Het IAC werd onlangs uitgeroepen tot een van de allerbeste klinieken in Turkije. Het kleine team van specialisten zorgt niet alleen voor uiterst kwalitatieve ingrepen, maar ook voor een warme en persoonlijke aanpak.

De Reis


De organisatie van de reis en het verblijf wordt uitgevoerd door onze trouwe partner Travel Experience. Met behulp van hun expertise in de regio kunnen onze patiënten elke keer opnieuw genieten van een zorgeloze reis en een heerlijk comfortabel verblijf in Istanbul.

Dentagram


Voor tandheelkundige ingrepen werken we samen met Dentagram. In deze gespecialiseerde kliniek in Istanbul kan je verschillende tandheelkundige ingrepen laten uitvoeren door topprofessionals. Naast gewone tandheelkundige behandelingen kan je er terecht voor o.a. implantaten, bruggen, porseleinen kronen, facings, wortelkanaalbehandelingen en laser bleaching. De hypermoderne tandartsenpraktijk is in beheer van gecertificeerde tandartsen.

Telefoonnummer
België: +32 479 99 34 54
Nederland: +31 6 48241897
Adres
Bruinevisstraat 32
4611 HJ Bergen op Zoom
Nederland    

Afspraak ook mogelijk in België, op onze kantoren te Antwerpen, Bilzen en Wemmel.