Plastische Chirurgie

Je verdient een positief zelfbeeld! 


Iedereen is anders. Maar niet iedereen is tevreden over de persoon die ze in de spiegel zien. Plastische chirurgie is een mogelijke oplossing. Esthetic Airlines bespreekt de opties graag tijdens een persoonlijk gesprek.

Je kunt te allen tijde contact opnemen voor een persoonlijk consult om te zien wat het beste aansluit bij jouw wensen. Dit kan op kantoor in Bergen op Zoom, maar ook in de regio Vlaanderen. 

 

De behandelingen

 • Facelift
 • Ooglidcorrectie
 • Neuscorrectie
 • Oorcorrectie
 • Halscorrectie
 • Kincorrectie
 • Borstvergroting
 • Borstverkleining
 • Borstlift lift
 • Borstverkleining mannen
 • Buikwandcorrectie
 • Armlift
 • Dijbeenlift
 • Billift
 • Liposuctie
 • Liposuctie Vaser
 • Genitale chirurgie – vrouw
 • Genitale chirurgie – man
 • Hi-Def Sixpack

Lees meer over deze behandelingen in ons blog, of contacteer ons rechtstreeks.

Hoe werken wij

Stap 1

Gesprek

Maak een vrijblijvende afspraak en kom langs op ons kantoor in Bergen op Zoom (Ook intakegesprekken mogelijk in België). We leggen je met plezier stap voor stap de all-in service van Esthetic Airlines uit, inclusief de werking van het Istanbul Aesthetic Center uit.

1

Stap 2

Reis plannen

Istanbul, de stad waar oost en west elkaar ontmoeten! Esthetic Airlines en onze partner Travel Experience regelen je reis van A tot Z. Je vertrekt zorgeloos naar je gedroomde schoonheidsvakantie, en komt als een nieuw mens terug!

 

2

Stap 3

Voorbereiding

We bereiden deze mooie én belangrijke trip samen met jou voor. We regelen het medische intake gesprek met de behandelende arts en volgen je situatie op, zowel hier als in Istanbul. We nemen de procedures en het verloop van de ingreep samen nauwgezet door, net als de nazorg.

3

Praktische info

Je reis en verblijf

Istanbul is een wereldstad die oost en west letterlijk verbindt.

De historische Turkse stad ligt op een unieke locatie, verspreid over Europa en Azië. Twee bruggen over de Bosporusrivier verbinden de twee werelddelen in een stad waar evenveel mensen wonen als in heel Nederland.

Je komt terecht in een mix van culturen en tradities. Istanbul is het centrum geweest van verschillende wereldrijken, en dat zie je nog overal. Ottomaanse, Byzantijnse en zelfs Romeinse accenten kleuren de stad. De absolute trekpleisters zijn het Topkapi-paleis, de Aya Sophia en de Blauwe Moskee.

Esthetic Airlines en Travel Experience leggen je graag uit hoe je het meeste haalt uit je verblijf en reis. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen welke luchthavens* je gebruikt, of kan je zelfs voor een luxevervoer naar de luchthaven (niet inbegrepen) opteren! Contacteer ons voor alle mogelijkheden.

Meer info

*: De tarieven van vluchten zijn gerekend met als basis vertrek vanuit Zaventem Airport België. Onder voorbehoud van beschikbaarheid vluchten.

Aangeraden hotels

Istanbul Aesthetic Center 5 min

DoubleTree Hilton Hotel

Het DoubleTree Hilton Hotel Istanbul ligt in de wijk Gayrettepe, in het hart van Istanbul. Het hotel biedt gemakkelijke toegang tot alle delen van de stad. De luxe-accommodaties zijn gedeeltelijk modern en gedeeltelijk klassiek ingericht.

Het hotel heeft een binnenzwembad, een fitnesscentrum en een spacentrum met een sauna en een traditioneel Turks bad. Alle kamers zijn smaakvol ingericht met mooi meubilair en voorzien van airconditioning, een iPod-dock, gratis WiFi en een lcd-tv met satellietzenders.

Er wordt dagelijks een ontbijtbuffet geserveerd. Het à-la-carterestaurant Zeytinyalı serveert exclusieve, mediterrane gerechten, enkel bereid met natuurlijke ingrediënten.

In dit hotel ben je vijf minuten verwijderd van het Istanbul Aesthetic Center. Het dichtstbijzijnde metrostation ligt op 250 meter afstand en biedt een gemakkelijke verbinding met het Taksimplein op 4 km afstand en de historische wijk Sultanahmet op 13 km van de accommodatie.

Meer InformatIe

Istanbul Aesthetic Center 5 min

Veyron Hotel

Het Veyron Hotel in Istanbul heeft een spa- en wellnesscentrum, en gratis WiFi in de gehele accommodatie. Het ligt in de buurt van talloze winkel- en businesscentra, en op 500 meter van het metrostation Gayrettepe. In dit hotel ben je vijf minuten verwijderd van het Istanbul Aesthetic Center.

Elke kamer is voorzien van airconditioning, een minibar, een tv met pay-per-view-zenders, een waterkoker en een eigen badkamer met een douche, een föhn en gratis toiletartikelen. Je kan genieten van uitzicht op de stad.

Het Veyron Hotel beschikt verder over een gemeenschappelijke sauna, een hamam, een 24-uursreceptie en een gemeenschappelijke lounge.

Ons medisch team

 

Omring jezelf met professionele artsen

Dr. Ergin

 

Dr. Ergin studeerde in 1992 af aan de Militaire Medische Academie in Ankara. Vervolgens behaalde hij een postdoctoraal graduaat in cosmetische chirurgie. Hij besloot werkervaring op te doen in verschillende landen, waaronder de Verenigde Staten en Europa.
In 2000 won hij de eerste prijs bij de ‘Onderzoekswedstrijd van de Turkse vereniging van plastisch chirurgen’. In 2001 was hij hoofd van het brandwondencentrum te Ankara als plastisch chirurg.
Na jaren ervaring te hebben opgedaan, besloot hij terug te keren naar zijn thuisbasis in Istanbul. Dr. Ergin is gespecialiseerd in esthetische- en reconstructieve chirurgie en is nu hoofd van het Istanbul Aesthetic Center.
Hij is gespecialiseerd in: Gezichts- en neklift, liposuctie, buikcorrectie, borstcorrectie en neuscorrectie en verschillende andere plastische ingrepen.

Licentienummer : 55393/65863

Een professioneel team met uitzonderlijke vaardigheden

Istanbul Aesthetic Center biedt u het complete pakket! Er wordt alles gedaan om uw medische procedure zo effectief en veilig mogelijk te maken.
De artsen van het Aesthetic Center zijn zorgvuldig geselecteerd. We verwachten totale toewijding. Onze artsen zijn gepassioneerd over hun beroep. Ze hebben solide en formele ervaring en training in hun esthetische specialiteit. Het spreekt voor zich dat ze zijn geregistreerd in de Turkse en internationale registers van chirurgen, artsen en tandartsen.

U kunt altijd per e-mail een kopie van de diploma’s en / of certificaten van de artsen / chirurgen van het Aesthetic Center aanvragen.

Dr. Ibrahim Bozkurt

 

Dr. Bozkurt is de anesthesist in het Istanbul Esthetic Center. Hij studeerde af aan de Universiteit van Istanbul Cerrahpaşa Faculteit Geneeskunde en specialiseerde zich in anesthesie en intensive care. Later richtte hij zich op cosmetische chirurgie en handchirurgie.
Dr. Bozkurt is co-directeur van het Istanbul Aesthetic Center.

Een professioneel team met uitzonderlijke vaardigheden

Istanbul Aesthetic Center biedt u het compleet pakket! Er wordt alles gedaan om uw medische procedure zo effectief en veilig mogelijk te maken.
De artsen van het Aesthetic Center zijn zorgvuldig geselecteerd. We verwachten totale toewijding. Onze artsen zijn gepassioneerd over hun beroep. Ze hebben solide en formele ervaring en training in hun esthetische specialiteit. Het spreekt voor zich dat ze zijn geregistreerd in de Turkse en internationale registers van chirurgen, artsen en tandartsen.

U kunt altijd per e-mail een kopie van de diploma’s en / of certificaten van de artsen / chirurgen van het Aesthetic Center aanvragen.

 

Geïnteresseerd in plastische chirurgie? Boek nu een vrijblijvend gesprek!

Telefoonnummer
België: +32 479 99 34 54
Nederland: +31 6 48241897
Adres
Bruinevisstraat 32
4611 HJ Bergen op Zoom
Nederland    

Afspraak ook mogelijk in België, op de locaties Antwerpen en Bilzen.