Porseleinen Facings bij Esthetic Airlines 

 

Verhaal Thalia

 

Lees op deze pagina meer over het verhaal van Thalia en haar ervaring met de Porselinen Facings behandeling bij Esthetic Airlines.

 

 

  

 

Porseleinen Facings Thalia

Verhaal Thalia

“Om eerlijk te zijn kreeg ik van mijn vriendinnen deze vraag ook wel vaak. Maar ik ben altijd wel een beetje beschaamd geweest voor mijn tanden. Niet dat ik ongezonde tanden had, maar de vorm en de kleur heb ik nooit mooi gevonden. Als ik in de spiegel keek, dan keek ik eerst naar mijn tanden, pas dan naar de rest van mijn gelaat.”

 

“Via Internet. Ik vond het geruststellend dat ik eerst een vrijblijvend gesprek kon hebben bij Esthetic Airlines om meer uitleg te krijgen omtrent de werking van deze behandeling. Ik had me al wel goed geïnformeerd via internet, maar soms las ik tegenstrijdige verhalen waardoor ik door de bomen het bos niet meer zag.”

Porseleinen Facings Thalia

Wat zijn Facings?

Om het in mensentaal uit te leggen zijn facings flinterdunne schildjes die we voor de eigen tanden plaatsen. Ze worden gemaakt uit 100% porselein dat er voor zorgt dat het sterk is, maar ook dat het niet kan verkleuren. De eigen tand gaat men iets korter maken zodat de tanden niet langer worden dan de oorspronkelijke vorm. Ook gaan men de tand ruwer polijsten zodat dit de perfecte basis is om de schildjes op de eigen tanden te hechten.

Facings zorgen er voor dat niet alleen de kleur naar wens kan gemaakt worden, maar ook dat we een esthetische look kunnen bekomen en dat we scheve tanden achter de schildjes kunnen verbergen.

– Tandarts Dr. Ozgür Balaban

Porseleinen Facings

Wat is het verschil tussen Facings en Porseleinen Kronen?

Wel, er is een groot verschil tussen deze 2 soorten. Bij facings is het zeer belangrijk dat de eigen tanden gezond zijn en dat we geen functionele problemen hebben met de eigen tanden… We moeten dus een gezonde basis hebben om een facing te plaatsen.

We kiezen voor porseleinen kronen als de eigen tanden poreus zijn, gebarsten zijn of vatbaar zijn om af te breken. Ook bij tandvleesproblemen die vaak veroorzaakt worden door de eigen tanden kunnen kronen een oplossing zijn.

Een porseleinen kroon heeft dus de look van een volwaardige nieuwe tand. We starten met de eigen tanden fijn slijpen zodat dit de basis wordt waar we de kroon op kunnen plaatsen.

– Tandarts Dr. Ozgür Balaban

Tandarts Dr. Ozgür Balaban

Tandarts Dr. Balaban

Resultaat

“Ik ben zeer tevreden van mijn nieuwe lach. Ik denk dat ik nog nooit zoveel selfies van mezelf heb genomen als de laatste weken. (lacht) Mijn mama werd zelfs emotioneel toen ze zag dat ik voor de eerste keer echt durfde door lachen.”

 

  

Foto na de behandeling van Thalia

Porseleinen Facings Thalia

Geïnteresseerd in porseleinen facings?

Boek nu een vrijblijvend gesprek!

 

Telefoonnummer
België: +32 479 99 34 54
Nederland: +31 6 48241897
Adres
Bruinevisstraat 32
4611 HJ Bergen op Zoom
Nederland    

Afspraak ook mogelijk in België, op de locaties Antwerpen en Bilzen.