Porseleinen Kronen bij Esthetic Airlines 

 

Verhaal Michael Lanzo

 

Lees op deze pagina meer over porseleinen kronen. Wat zijn het precies? Waarvoor en wanneer worden ze gebruikt

Daarnaast leest u op deze pagina ook meer over de behandeling. Hoe wordt een kroon geplaatst? Is het pijnlijk?

Verder kunt u op deze pagina ook de ervaring van Michael lezen. Hij heeft kronen laten plaatsen bij Esthetic Airlines.

U kunt altijd contact opnemen voor een persoonlijk consult om te zien wat het beste aansluit bij uw wensen. Dit kan op het kantoor te Antwerpen of op het kantoor te Bergen op Zoom.

  

Porseleinen Kronen Michael Lanzo

Verhaal Michael Lanzo

“Ik was al lang op zoek naar een oplossing voor een mooie stralende lach. Door jarenlang te knarsetanden had ik al zeer snel last gekregen van poreuze tanden die breekbaar werden.”

“Via Ivann kwam ik bij Esthetic airlines terecht. Hij heeft alle basis informatie uitgelegd en daarna heb ik in Bergen op Zoom voor de eerste keer de tandarts Dr. Balaban ontmoet. Ik kreeg een duidelijke uitleg want het beste behandelplan voor mij zou zijn.”

“De geruststelling en de aanpak gaf me onmiddellijk vertrouwde en besliste om vrij snel al een afspraak te maken om af te reizen.”

“Ik ga niet ontkennen dat ik wel wat zenuwen had. Ondanks ik een goede uitleg had gekregen en dat alles vooraf tot in de puntjes was geregeld, ga je tenslotte toch naar een ander land voor een behandeling.

“Toen ik aankwam op de luchthaven stond de chauffeur klaar met een bordje waar mijn naam opstond. Ik werd in een mooie wagen naar het hotel gebracht waar de Nederlandse begeleidster mij stond op te wachten. In de late namiddag zijn we dan naar de tandartspraktijk gegaan waar Dr. Balaban en zijn team op mij stonden te wachten.”

“Eerst is men gestart met nieuwe X-ray foto’s te nemen en vervolgens een gesprek met de tandarts waar men het volledige behandelplan voor de volledige week heeft uitgelegd. Op de eerste dag is men al meteen de tanden beginnen voorbereiden.
Wat ik vooral fijn vond is dat de verdoving bijna pijnloos was want daar had ik wel schrik voor.”

“De eerste 3 dagen waren de tanden best wat gevoelig maar dit was mij ook op voorhand verteld. Het voordeel is dat men telkens tijdelijke kronen plaatst zodat je tijdens de week wel comfortabel kan eten en drinken zonder pijn. Tijdens de week moet je regelmatig terug naar de kliniek voor de kronen voor te bereiden en de tanden te passen of deze al dan niet goed zitten. Op dag 6 kreeg ik dan eindelijk mijn officiële kronen.”

Tandarts Dr. Ozgür Balaban/Michael Lanzo
Tandarts Dr. Ozgür Balaban en Michael Lanzo

Wat zijn Porseleinen Kronen?

“Kronen zijn kapjes die de uitstraling hebben van een volwaardige tand. Deze kronen worden gemaakt uit zirkonium met een laagje porselein dat een natuurlijk uitzicht heeft en daarbij ook nog erg sterk is.”

“Het kan voor kronen zowel vooraan als achteraan, in de mond gebruikt worden. Zirkonium wordt bovendien door het tandvlees goed verdragen waardoor het een veilige behandeling is.”

“Het zorgt niet alleen voor een functioneel gebit, maar ook voor een esthetische uitstraling.”

– Tandarts Dr.Ozgür Balaban

Tandarts Dr. Ozgür Balaban
Tandarts Dr. Balaban

Wanneer kom ik in aanmerking voor Porseleinen Kronen?

  • Wanneer de eigen tanden breekbaar en poreus worden
  • Wanneer bij de eigen tanden geen vullingen meer kunnen toegepast worden
  • Wanneer de tanden breekbaar zijn geworden door bijvoorbeeld tandbederf en niet meer kunnen hersteld worden
  • Als de tanden een slechte vorm hebben of een grote verkleuring hebben en men kiest voor een esthetische look

Resultaat

“Ik ben zeer tevreden met het resultaat. In mijn beroep moet ik vaak lachen (met plezier trouwens :-)), maar voor de eerste keer stoor ik mij niet meer als ik foto’s van mezelf zie.”

“Waar ik me vroeger schaamde voor verkleurde en breekbare tanden ga ik nu met plezier op de foto.”

 

  

Michael Lanzo voor en na

Porseleinen Kronen Michael Lanzo voor en na

Telefoonnummer
België: +32 479 99 34 54
Nederland: +31 6 48241897
Adres
Bruinevisstraat 32
4611 HJ Bergen op Zoom
Nederland    

Afspraak ook mogelijk in België, op onze kantoren te Antwerpen, Bilzen en Wemmel.