Tandimplantaten met Porseleinen Kronen bij Esthetic Airlines 

 

Verhaal Karin

 

Lees op deze pagina meer over tandimplantaten. Wat zijn het precies? Waarvoor en wanneer worden ze gebruikt?

Daarnaast leest u op deze pagina ook meer over de behandeling. Hoe wordt een kroon geplaatst? Is het pijnlijk?

Verder kunt u op deze pagina ook de ervaring van Karin lezen. Zij heeft implantaten laten plaatsen bij Esthetic Airlines.

U kunt altijd contact opnemen voor een persoonlijk consult om te zien wat het beste aansluit bij uw wensen. Dit kan op het kantoor te Antwerpen of op het kantoor te Bergen op Zoom.

  

Tandimplantaten met Porseleinen Kronen Karin

Verhaal Karin: Implantaten met Porseleinen Zirkonium Kronen

“Om eerlijk te zijn had ik al bij enkele tandartsen in België advies gaan vragen. Hier kreeg ik al snel te horen dat implantaten de beste oplossing zouden zijn . Maar telkens schrok ik van het immens grote bedrag om mijn volledige mond te laten herstellen.”

“Ik had al van andere mensen gehoord over tandheelkunde in Turkije. Dus ik ben opzoek gegaan op het internet. Toen kwam ik bij Esthetic Airlines terecht.”

“Op basis van mijn X Ray foto’s kon de tandarts mijn een behandelplan en een offerte aanbieden. Toen heb ik met mijn vriend besloten om beiden de stap te nemen om onze tanden te laten behandelen via Esthetic Airlines.”

“Zoals ik al zei hebben we de reis met 2 gedaan wat volgens mij altijd wel fijner is. Maar de Nederlandse begeleidsters zijn zo behulpzaam en lief dat ik denk dat het als individuele reiziger ook wel aan te raden is.”

“Voor implantaten moet je altijd 2 reizen maken. De eerste reis 5 dagen om de implantaten te plaatsen. En de 2e reis mag je inplannen na 5 maanden, hier moet je dan 7 dagen verblijven om de kronen te plaatsen op de implantaten.”

“Zowel de eerste alsook de 2 de reis verliep heel goed. We hadden een zeer mooi hotel en dit was vlakbij de tandartsenpraktijk. Bij beiden van ons moesten er ook vooral tanden getrokken in de eerste reis. Hier had ik wel wat bang voor maar dit was voor niets nodig. Ik vond het ook fijn dat ik niet tandloos moest terugkeren naar België tussen reis 1 en reis 2. Dr. Balaban heeft een brug met voorlopige kronen gemaakt zodat je gedurende 5 maanden perfect kan eten en drinken.”

“De 2 de reis hebben we dan nog een weekje in Istanbul gezeten waar onze kronen op maat werden gemaakt en geplaatst.”

Tandarts Dr. Ozgür Balaban/Karin/Vriend

Dr. Ozgür Balaban, Karin en vriend

Wat zijn Implantaten?

“Een tandimplantaat is een titanium schroef die in het bot wordt geplaatst. Dit gaan we bij de patiënt plaatsen wanneer er geen tandwortel meer aanwezig is en wanneer we geen porseleinen kronen kunnen plaatsen op de eigen tanden. Een tandimplantaat kan dus gebruikt worden om een individuele kroon, een brug met kronen of een klikgebit te plaatsen.”

“Bij tandimplantaten maken we na 5 maanden een 2 de afspraak om de uiteindelijke kronen op de implantaten te plaatsen. Deze periode van 5 maanden hebben we nodig zodat het implantaat voldoende de tijd heeft gehad om zich vast te nestelen in het bot.”

“Zowel de implantaten als de porseleinen kronen worden uitgevoerd onder lokale verdoving zodat de patiënt hier zeer weinig pijn zal van ondervinden.”

– Tandarts Dr.Ozgür Balaban

Tandarts Dr. Ozgür Balaban
Tandarts Dr. Balaban

Resultaat

“Beiden zijn we tevreden van ons resultaat. Het voelt allemaal heel goed aan. Het stelt ons ook gerust dat Esthetic Airlines met Belgische tandartsen werkt waar we altijd terecht kunnen indien nodig.”

“Ik wil het team van de tandarts bedanken maar ook graag de vriendelijke Nederlandse begeleidster. Ondanks dat de tandarts vlot Engels spreekt geeft dit toch nog het extra vertrouwen.”

 

  

Karin voor en na

Implantaten met Porseleinen Kronen Karin voor en na

Telefoonnummer
België: +32 479 99 34 54
Nederland: +31 6 48241897
Adres
Bruinevisstraat 32
4611 HJ Bergen op Zoom
Nederland    

Afspraak ook mogelijk in België, op onze kantoren te Antwerpen, Bilzen en Wemmel.