Esthetic-Airlines doorbreekt taboe rond haarverlies met nieuwe podcast

In de nieuwe podcast ‘From Here to Hair’ wil Esthetic-Airlines het taboe rond haarverlies bij mannen (en vrouwen) doorbreken.

Het lijkt normaal en ‘zogezegd’ vaak geen issue, maar hoe gaan we écht om met kaalheid en haarverlies en welke impact heeft het op onze (mentale) gezondheid? Is kaalheid op een eerlijke en open manier bespreekbaar in een ‘echte’ mannenwereld?

Podcast 'From Here to Hair' van Ivann Vermeer en Esthetic-Airlines

Psychologische impact van haarverlies

Vaak heeft kaal worden een niet te onderschatten psychologische impact en tast het zelfs een levensstijl of relaties aan.

In ‘From Here to Hair’ praat begeleidend expert Ivann Vermeer met zowel experts als patiënten. “Ik wil niet alleen de problematiek aankaarten en bespreekbaar maken, maar ook oplossingen aanbieden”, vertelt Vermeer.

In de eerste aflevering van ‘From Here to Hair’ legt cognitieve gedragstherapeute en lifecoach Brigitte Derks uit hoe mensen kunnen omgaan met haarverlies.

De volledige reeks telt zes afleveringen en kan nu al integraal op Spotify (en andere streamingplatforms) worden beluisterd via deze link: Podcast ‘From Here to Hair’.

Contacteer ons

- begeleidend expert in esthetische ingrepen in Turkije

Tel.

Adres

 
Afspraak ook mogelijk in België, op de locaties Antwerpen en Bilzen.