Ga mee op groepsreis naar Istanbul voor een zorgeloze haartransplantatie

Van 21 tot en met 24 april 2024 organiseert adviesbureau Esthetic-Airlines een groepsreis voor haartransplantatie in Istanbul.

Esthetic-Airlines groepsreis naar Istanbul voor haartransplantatie

Een haartransplantatie is geen kleine ingreep en kan, naast twijfels en vragen (“Is dat in Turkije wel betrouwbaar?”, Wat als mijn haartransplantatie mislukt?!”, “Wat zijn de haartransplantatie kosten?”, “Wat is een haarimplantatie?” etc.) ook de nodige stress met zich meebrengen.

Daarom organiseert Esthetic-Airlines opnieuw een groepsreis van Zaventem naar Istanbul. Wij dragen niet alleen zorg voor u, maar nemen ook alle administratie en details op ons.

Met Esthetic-Airlines hoeft u zich geen zorgen te maken over vluchten, chauffeurs of planing. Wij zorgen voor een zorgeloze reis en verblijf, zo kunt u zich volledig focussen op uw haartransplantatie en droomkapsel.

LEES OOK: Haartransplantatie voor en na

De plaatsen zijn beperkt dus weer er snel bij en contacteer ons vandaag nog  telefonisch of via WhatsApp op +32 479 993 454 of via een e-mail naar info@esthetic-airlines.be.

Boek een gratis consultatie bij Esthetic-Airlines

Past eind april niet in uw agenda, of twijfel je nog over een haartransplantatie? Plan dan eerst een gratis adviesgesprek in op één van onze kantoren te Antwerpen, Wemmel, Bilzen of Bergen op Zoom (Nederland).

Contacteer ons

- begeleidend expert in esthetische ingrepen in Turkije

Tel.

Adres

 
Afspraak ook mogelijk in België, op de locaties Antwerpen en Bilzen.