Onze tandartsenpraktijk Dentagram is sinds kort in de prijzen gevallen en is bekroond tot mooiste design tandartsenpraktijk van Istanbul!   Proficiat, Dr. Balaban & Team!  

Hoe weet ik wie ik kan vertrouwen voor mijn haartransplantatie?

Voor wie minder tijd heeft, heeft onze begeleidend expert Ivann Vermeer het antwoord op bovenstaande vraag in een filmpje gegoten. Bekijk het hier: Help! Mijn internet ontploft door haartransplantatie advertenties

Veel adviesbureau’s en medische experts zullen beweren dat zij u de geknipte oplossing voor uw kaalheid kunnen aanbieden. U hoeft hen enkel een foto of filmpje door te sturen en zij zorgen ervoor dat u binnen de kortste keren met een nieuwe, stralende haardos rondwandelt.

U vraagt zich dan misschien af hoe die mensen u die zekerheid kunnen bieden op basis van een… foto?! Wel, die twijfel is terecht, want dat kan NIET.

Het is simpel: een fotoconsult kan nooit honderd procent garantie geven. Dat is logisch ook, want het gaat om een medische behandeling en daarbij is een grondige voorbereiding cruciaal. Die voorbereiding start met vragen zoals: Is de kaalheid niet te groot? Hoe ziet de donor zone eruit? etc.

Hoe werkt Esthetic-Airlines?

Uiteraard mag u ons altijd beelden (foto’s of video’s) doorsturen. Dat kan via e-mail, WhatsApp of mag zelfs via onze sociale media. Maar toch zullen wij u altijd een vrijblijvend kennismakingsgesprek aanbieden op één van onze kantoren in Antwerpen, Bilzen, Wemmel of Bergen op Zoom.

Zo’n consultatie bij Esthetic-Airlines is volledig gratis en vrijblijvend. Niets verplicht u om daarna met ons in zee te gaan of een haartransplantatie in Istanbul (of in België) te laten uitvoeren.

Voor Esthetic-Airlines is open en eerlijke communicatie van het grootste belang. Een cosmetische behandeling is niet niks en het is dan ook belangrijk dat u zichzelf van in het begin professioneel en in vertrouwen laat begeleiden.

Via deze link kunt u een gratis consultatie boeken bij Esthetic-Airlines.

U mag ons uiteraard altijd contacteren via mail naar info@esthetic-airlines.be of telefonisch of via WhatsApp op +32 479 99 34 54. Begeleidend expert Ivann Vermeer beantwoordt met veel plezier al uw vragen over haartransplantaties in Turkije.

Meer informatie over het verloop van een haartransplantatie in Turkije, kunt u hier lezen: Het verloop van een haartransplantatie: voor, tijdens en na

Contacteer ons

- begeleidend expert in esthetische ingrepen in Turkije

Tel.

Adres

 
Afspraak ook mogelijk in België, op de locaties Antwerpen en Bilzen.

Tandartsenpraktijk DENTAGRAM valt in de prijzen!

Onze tandartsenpraktijk Dentagram is sinds kort in de prijzen gevallen en is bekroond tot mooiste design tandartsenpraktijk van Istanbul!

Proficiat, Dr. Balaban & Team!