Tandheelkunde in Turkije: gratis infodag in Antwerpen met Esthetic-Airlines

Zaterdag 11 februari in Antwerpen

Maak kennis met Esthetic-Airlines en onze tandartsenpraktijk in Istanbul
Krijg ter plaatse gratis en persoonlijk advies
Stel uw vragen rechtstreeks aan begeleidend expert Ivann Vermeer

Na het succes van december, hebben we besloten een nieuw infomoment te organiseren in het Crowne Plaza hotel in Antwerpen. Wenst u te komen? Klik dan hier en vul ons registratieformulier in, zodat we u een persoonlijke uitnodiging kunnen sturen.

Infodag over tandheelkunde in Turkije met Esthetic-Airlines en Ivann Vermeer in Crowne Plaza Antwerpen op 11 februari 2023

Tandheelkunde in Turkije: is dat wel te vertrouwen?

Ondanks het feit dat een tandheelkundige ingreep in Turkije voor veel mensen een geschikte oplossing is, zit men vaak met heel wat vragen en twijfels. Zoals over de kwaliteit, nazorg en soms vraagt zich men ook – jammer genoeg vaak terecht – af of al die advertenties op het internet over cosmetische ingrepen in Turkije wel ‘echt’ zijn.

Ivann Vermeer, al meer dan 9 jaar begeleidend expert bij Esthetic-Airlines, begrijpt beter dan wie ook waarom mensen soms terughoudend zijn tegenover tandheelkundige ingrepen in Turkije. Daarom vertelt hij u op onze infodag, aan de hand van getuigenissen van échte patiënten, persoonlijk over het proces en unieke concept van een tandheelkundige in Turkije met Esthetic-Airlines.

Wist u dat Esthetic-Airlines als één van de enige adviesbureaus professionele nazorg door Belgische tandartsen in België aanbiedt? En dat wij u begeleiden van in België tot op het vliegtuig naar Turkije, tijdens de ingreep in Istanbul én bij terugkomst? En dat u tijdens het hele proces in het Nederlands wordt geholpen? (Geen probleem dus als u geen Engels of Frans spreekt!)

Details infodag in Antwerpen

Wanneer?
Zaterdag 11 februari om 14u30

Waar?
Crowne Plaza hotel
Gerard le Grellelaan 10
2020 Antwerpen

Er is een parking voor het hotel, dat vlak aan de ringweg ligt. Met het openbaar vervoer bent u er misschien nog sneller. Crowne Plaza ligt op 10 minuten van het Centraal Station met Bus 17 (Rijnkaai – UZA / Bus Stop 101806, vlak voor het hotel)

Schrijf u nu in voor dit evenement

Inschrijven kan via ons formulier of via e-mail naar info@esthetic-airlines.be. Van zodra wij uw inschrijving hebben ontvangen, sturen we u een persoonlijke uitnodiging via e-mail. (Let op: inschrijven is gratis, maar wel verplicht aangezien er een beperkt aantal plaatsen beschikbaar is.)

Voor vragen kunt u ons ook telefonisch of via WhatsApp bereiken op +32 479 99 34 54. Tot binnenkort in Antwerpen!

Contacteer ons

- begeleidend expert in esthetische ingrepen in Turkije

Tel.

Adres

 
Afspraak ook mogelijk in België, op de locaties Antwerpen en Bilzen.