John Leo:“Eindelijk durf ik terug te lachen en moet ik m’n hand niet meer voor mijn mond houden”

In 2018 kreeg John Leo zijn leven een grote wending toen hij de winnaar werd van het VTM-programma ‘The Voice Senior’. Door deze carrière boost kwam hij vaak in de media en besliste John om iets aan zijn gebit te laten veranderen.

Welke probleem had je juist aan jouw gebit?
Ik merkte al een aantal jaren dat mijn tanden zeer poreus waren geworden. Telkens braken er stukjes af de tanden waardoor ik constant naar de tandarts moest lopen. Ook had ik vaak last van terugtrekkend tandvlees en vond ik de kleur niet meer mooi.

john-leo-ozgur-balaban

Had de tandarts jou dan nog geen oplossingen aangeboden?
Jazeker, ik had al vaak een advies gekregen omtrent de behandeling met porseleinen kronen. Maar om eerlijk te zijn… dit had mij hier in België evenveel gekost als een nieuwe wagen. En dat wou ik er echt niet aan geven!

Toen kwam je in contact met Esthetic Airlines?
Ja dat klopt, via kennissen van mij wist ik dat ze ook hun tanden had laten behandelen bij Esthetic Airlines en deze mensen waren zeer tevreden over service en kwaliteit. Dus ik besliste om een afspraak te maken met Esthetic Airlines.

Het verhaal “tandheelkunde in Turkije” heeft jou nooit afgeschrikt?
Misschien heb ik daar wel even bij stilgestaan of dit al dan niet wel een goed idee zou zijn. Maar omdat je natuurlijk mensen kent die er ook zijn geweest en tevreden waren geeft dit je toch meer vertrouwen. Ook het gesprek met zaakvoerder Ivann van Esthetic Airlines gaf mij een goed gevoel. Hij vertelde mij niet alleen de voordelen, maar ook zaken waar men rekening mee moest houden zoals nazorg in België, wat met eventuele complicaties? Garanties? Kortom, naar mijn mening zat dit goed in elkaar en was het goed geregeld.

john-leo-ozgur-balaban

John Leo en dokter Özgür Balaban

Hoe heb je deze behandeling en reis uiteindelijk ervaren?
Heel goed moet ik zeggen. Met de nodige stress stap je toch ophet vliegtuig, ondanks dat je goed weet wat er gaat gebeuren. Maar vanaf dat je aankomt wordt de stress eigenlijk volledig weggenomen door de Nederlandstalige begeleidster Nicolette die alles heel goed regelt. Dit vind ik trouwens een hele grote meerwaarde dat alles vertaald wordt. Ook de tandarts is “neschat van ne mens” zoals wij in de Kempen zeggen. Hij heeft alles goed uitgelegd en ik voelde mij direct op mijn gemak.

Kortom, je zou het iedereen aanraden…

Zeker en vast. Ik zou zeggen informeer zeker eens bij Esthetic
Airlines, luisteren kost niks. Goed geregeld, vriendelijke mensen en vooral een schoon resultaat.

Geïnteresseerd in tandheelkunde?

Boek nu een vrijblijvend gesprek!

 

Telefoonnummer
België: +32 479 99 34 54
Nederland: +31 6 48241897
Adres
Bruinevisstraat 32
4611 HJ Bergen op Zoom
Nederland    

Afspraak ook mogelijk in België, op de locaties Antwerpen en Bilzen.

Contact

 

TELEFOONNUMMER

Nederland: +31 (0)6 482 418 97

België: +32 479 99 34 54

E-MAIL

Nederland: info@esthetic-airlines.nl

België: info@esthetic-airlines.be

Locatie

BERGEN OP ZOOM

Bruinevisstraat 32,
4611 HJ Bergen op Zoom

Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

 

Kijk Uit Disclaimer

© Esthetic Airlines 2020 • PrivacyverklaringCookiebeleidSitemap