Dé troef van Esthetic-Airlines? Onze Nederlandstalige begeleiding in Turkije: van aankomst tot terugvlucht

Esthetic-Airlines maakt prioriteit van service: voor, tijdens én na een esthetische of cosmetische behandeling. Wij beseffen maar al te goed dat een haartransplantatie of tandheelkundige behandeling geen tussendoortje is. Het is een stap die de rest van een (gelukkig) leven inzet en dus moet deze goed begeleid worden.

U begeleiden doen we dan ook met passie en expertise van a tot z. Van een eerste kennismakingsgesprek tot opvolging en controle na de behandeling. Maar ook – en dat is wat vele van onze klanten misschien nog het meeste geruststelt – TIJDENS de behandeling met Nederlandstalige begeleiding van onze professionele medewerkers.

Hoewel wij sinds kort ook haartransplantaties in België uitvoeren, is Turkije nog altijd dé top locatie voor medisch toerisme. Daarom hebben we besloten onze service mee over te laten vliegen naar Istanbul. Vanaf uw aankomst in de Turkse stad tot de terugvlucht naar België wordt u begeleidt door onze Nederlandstalige collega’s. Ze vertalen voor u ter plekke alle gesprekken met de artsen en verpleegkundigen, zo hoeft u zelfs geen Engels te kunnen.

Nederlandstalige medewerkers Esthetic-Airlines in Istanbul in Turkije

Zet nu de eerste stap en straal opnieuw met Esthetic-Airlines

Wist u dat het aantal Belgen dat afreist naar Istanbul voor Esthetische behandelingen de laatste 2 jaar gestegen is met maar liefst 40% en dat Esthetic-Airlines meer dan 5 jaar ervaring heeft in professionele én Nederlandstalige begeleiding van esthetische en cosmetische behandelingen in Turkije? Jaarlijks adviseren wij meer dan 600 Belgen en Nederlanders, waaronder ook heel wat BV’s.

Kom gerust eens langs in één van onze kantoren in Antwerpen, Bilzen, Wemmel of Bergen op Zoom voor een gratis en geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek over haartransplantatie, tandheelkunde en plastische chirurgie in Turkije.

Uiteraard zijn wij ook altijd telefonisch bereikbaar via +32 479 99 34 54 (voor Nederland: +31 6 482 418 97) of kan u ons een mailtje sturen via info@esthetic-airlines.be.

Vergeet ook onze kerstactie niet en krijg 150 euro korting op haartransplantatie en tandheelkunde in Turkije.

Contacteer ons

- begeleidend expert in esthetische ingrepen in Turkije

Tel.

Adres

 
Afspraak ook mogelijk in België, op de locaties Antwerpen en Bilzen.