Esthetische behandelingen in Turkije: wat met de kwaliteit van Turkse artsen in Istanbul?

Als men het heeft over esthetische behandelingen in het buitenland – denk maar aan haartransplantaties in Turkije bijvoorbeeld – vreest men in België al snel voor beenhouwerspraktijken en onhygiënische toestanden. Dit is in minder ontwikkelde landen misschien niet eens zo ondenkbaar, maar in Turkije gaat het er gelukkig anders aan toe.

Met meer dan 5 jaar ervaring in de cosmetische sector, kunnen we objectief stellen dat de gezondheidsnormen, protocollen en inspecties er in de medische sector erg streng gereglementeerd zijn. Turkije heeft daar zelf ook alle belang bij gezien de opkomst van het zogeheten medisch toerisme.

kwaliteit van esthetische ingrepen in turkije

Kwaliteit van Turkse artsen

Eerlijk is eerlijk: we zouden België oneer aandoen, mochten we beweren dat Turkse artsen beter zijn. Het is geen geheim dat België op vlak van gezondheidszorg internationaal erg hoog staat aangeschreven. Toch durven we stellen dat de universitaire klinieken alsook privé-klinieken in de Turkse hoofdstad Istanbul (waaronder het Aesthetic Center) tot hetzelfde niveau behoren als de Belgische, iets wat bovendien keer op keer bevestigd wordt door onze klanten.

Team van haarspecialist Dr. Oya in Aesthetic Center in Istanbul in Turkije

Geschiedenis van haartransplantatie in Turkije

Iets wat ook kan geruststellen: cosmetische behandelingen zijn niet nieuw in Turkije. 20 jaar geleden al begon het land aan zijn esthetische opmars en het plafond is nog niet bereikt, simpelweg omdat men internationaal steeds meer voelt dat de techniek die Turkse artsen hanteren de beste resultaten oplevert.

Steeds meer Belgen merken dit ook en zien de voordelen in: professionele kwaliteit en service én tot 70% goedkoper tegenover dezelfde behandelingen in eigen land. Onze klanten reizen trouwens niet alleen vol vertrouwen af naar Istanbul voor een haartransplantatie, maar ook voor wat betreft tandheelkunde en plastische chirurgie is Turkije marktleider.

Istanbul als internationale hoofdstad van esthetische behandelingen en haartransplantatie

Wat maakt Istanbul nu zo gewild en populair als dé trekpleister voor medisch toerisme? De reden is eenvoudig: er is talent en kennis aanwezig. Niet alleen de klinieken, maar ook de universiteiten in Turkije staan hoog aangeschreven. Zo komen er dankzij kwalitatieve opleidingen jaarlijks nieuwe getalenteerde artsen bij die met de nieuwste technieken leren en kunnen werken, wat van hen soms zelfs pioniers in het vak maakt. Velen onder hen specialiseren zich zelfs in het behandelen van buitenlandse patiënten.

Daarnaast is ook het prijskaartje voor vele mensen – uiteraard – een niet onbelangrijke factor die meespeelt en vaak de doorslag geeft om de stap naar een behandeling te zetten. Niet alleen is die in Turkije tot 75% goedkoper tegenover wat je in België betaalt, nog belangrijker is dat Turkse artsen in Istanbul met dezelfde hoogstaande materialen werken als in België en de rest van Europa. Dit maakt de prijs-kwaliteitverhouding uniek in de wereld en simpelweg onklopbaar.

Esthetische behandelingen in Turkije met Esthetic-Airlines

Wist u dat het aantal Belgen dat afreist naar Istanbul voor Esthetische behandelingen de laatste 2 jaar gestegen is met maar liefst 40% en dat Esthetic-Airlines meer dan 5 jaar ervaring heeft in professionele én Nederlandstalige begeleiding van esthetische en cosmetische behandelingen in Turkije? Jaarlijks adviseren wij meer dan 600 Belgen en Nederlanders, waaronder ook heel wat BV’s.

Wil u ook opnieuw schitteren, maar hebt u nog met twijfels, vragen of wenst u meer informatie over de mogelijkheden? Kom eens langs in één van onze kantoren in Antwerpen, Bilzen, Wemmel of Bergen op Zoom voor een gratis en geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek over haartransplantatie, tandheelkunde en plastische chirurgie in Turkije.

Uiteraard zijn wij ook altijd telefonisch bereikbaar via +32 479 99 34 54 (voor Nederland: +31 6 482 418 97) of kan u ons een mailtje sturen via info@esthetic-airlines.be.

Contacteer ons

- begeleidend expert in esthetische ingrepen in Turkije

Tel.

Adres

 
Afspraak ook mogelijk in België, op de locaties Antwerpen en Bilzen.