Haartransplantatie: Turks team Esthetic-Airlines komt in april opnieuw naar België

Van 8 april tot en met 18 april komt het Turks haartransplantatie team van Esthetic-Airlines opnieuw naar België om behandelingen uit te voeren.

Net als vorig jaar zal Belgisch plastisch chirurg Dr. Ben De Brucker het Turks team superviseren in zijn privékliniek zodat we kunnen garanderen dat de haartransplantaties volgens de hoogste normen worden uitgevoerd.

Wenst u meer informatie of wil u een haartransplantatie boeken? Klik dan hier voor een vrijblijvende consultatie op één van onze kantoren te Antwerpen, Bilzen en Wemmel of contacteer ons via info@esthetic-airlines.be of telefonisch/WhatsApp op +32 479 99 34 54.

Let op: onze haartransplantaties in België zijn een groot succes, dus de plaatsen zijn beperkt!

Haartransplantatie in België met Esthetic-Airlines

Wat is het verschil tussen een haartransplantatie in België en Turkije?

Of u nu kiest voor een haartransplantatie in Turkije of België, het staat buiten kijf dat de kwaliteit voor 100% gelijkwaardig is.

Uiteraard zal de prijs van de behandeling in België iets hoger zijn dan wanneer u naar Turkije reist. Wij brengen immers het Turkse team naar België waarbij de formaliteiten de nodige kosten met zich meebrengen. Esthetic-Airlines heeft er echter voor gezorgd dat de prijs van een haartransplantatie nu ook in België betaalbaar is.

 

Esthetische behandelingen in Turkije: wat met de kwaliteit van Turkse artsen in Istanbul?

Indien u liever naar Istanbul reist, kan dat vanzelfsprekend ook nog steeds met Esthetic-Airlines. In dat geval kan u zelf de periode kiezen wanneer het u het beste uitkomt. Ons team staat alleszins 7/7 voor u klaar om u met de beste zorgen te omringen. Klik hier voor meer informatie over haartransplantatie behandelingen in Turkije.

Contacteer ons

- begeleidend expert in esthetische ingrepen in Turkije

Tel.

Adres

 
Afspraak ook mogelijk in België, op de locaties Antwerpen en Bilzen.