Schrijf u nu in voor de gratis webinars over tandheelkunde en haartransplantatie

Een stralende glimlach spreekt voor zich. Maar dat geldt niet voor iedereen. Dankzij nieuwe professionele ingrepen kan iedereen zijn of haar gebit echter (opnieuw) laten stralen.

Esthetic-Airlines organiseert een boeiende webinar op woensdag 4 mei om 19u30 over tandheelkunde. Kom alles te weten omtrent de mogelijkheden in Istanbul voor tandheelkundige behandelingen. Klik hier en schrijf u snel in.

Wat wil u weten over haartransplantaties?

Esthetic-Airlines staat ook bekend voor zijn mooie resultaten van haartransplantaties. Zit u hieromtrent met vragen of twijfels, dan nodigen we u uit om onze webinar over haartransplantatie bij te wonen op donderdag 5 mei om 18u30. Voor deze gratis infosessie kan je via deze link inschrijven.

Enkele van de meest gestelde vragen waarop we op 5 mei een antwoord geven:

 

Wat is het verschil tussen de verschillende technieken?
Wat met het eigen haar dat blijft uitvallen?
Wat zijn de risico’s?
Wat kost een haartransplantatie?

Ben je niet vrij op 4 en 5 mei? Geen probleem! Kom gerust een keer langs in één van onze kantoren in Antwerpen, Bilzen, Wemmel of Bergen op Zoom voor een gratis en geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek over haartransplantatie, tandheelkunde en plastische chirurgie in Turkije.

Uiteraard zijn wij ook altijd telefonisch bereikbaar via +32 479 99 34 54 (voor Nederland: +31 6 482 418 97) of kan u ons een mailtje sturen via info@esthetic-airlines.be.

Contacteer ons

- begeleidend expert in esthetische ingrepen in Turkije

Tel.

Adres

 
Afspraak ook mogelijk in België, op de locaties Antwerpen en Bilzen.