Hugo Sigal kiest voor zirkonium kronen in Istanbul met Esthetic-Airlines

Hugo Sigal koos voor adviesbureau Esthetic Airlines voor het plaatsen van zirkonium kronen. Onze Hugo van Nicole reisde voor zijn tandheelkundige ingreep af naar Istanbul in Turkije.

Hugo Sigal met Esthetic Airlines na tandheelkundige ingreep in Istanbul

Deze maand hebben we een bijzonder verhaal dat we graag met je willen delen: het verhaal van Hugo Sigal die ervoor koos om zijn glimlach te vernieuwen met Esthetic Airlines.

Hugo besloot zichzelf voor zijn verjaardag het perfecte cadeau te geven: een nieuwe glimlach die zijn zelfvertrouwen zou herstellen. Na het lezen van de getuigenissen op deze website en na de verhalen van bekende collega’s, koos hij ervoor om met ons mee te gaan naar het prachtige Turkije.

Esthetic Airlines: 10 jaar ervaring met persoonlijke aanpak in Turkije

In Istanbul werd Hugo stap voor stap begeleid door ons toegewijd team van experts. De service van onze vakmensen is niet enkel professioneel, maar ook één van warme zorg en persoonlijke aandacht. Het resultaat? Een stralende nieuwe glimlach waar Hugo meer dan tevreden mee is.

Hugo deelde na afloop zijn oprechte ervaringen: “Voor mijn verjaardag besloot ik mezelf een nieuwe glimlach cadeau te doen en Esthetic Airlines heeft mij daar op een bijzonder professionele en vakkundige wijze stap voor stap in begeleid. Ik ben zo blij met het resultaat! Bedankt aan het team in Istanbul en in Antwerpen. Esthetic Airlines is absoluut een aanrader voor wie ook droomt van een nieuwe smile.”

Ga voor een stralende nieuwe glimlach

Dit is niet zomaar een verhaal. Het is een zoektocht naar zelfvernieuwing en het herontdekken van het plezier van glimlachen. We begrijpen dat jij misschien soortgelijke dromen koestert en nodigen je daarom uit om meer te ontdekken over de mogelijkheden die Esthetic Airlines biedt voor een stralende glimlach.

Wil je net als Hugo ook jouw glimlach transformeren? Plan een gratis consultatie in en ontdek hoe Esthetic Airlines jou kan helpen je droomglimlach te realiseren.

Bij Esthetic Airlines geloven we in het delen van gelukkige verhalen en het helpen van onze patiënten om hun zelfvertrouwen terug te winnen. We kijken ernaar uit om ook voor jouw een succesvol glimlach-verhaal te schrijven.

Voor meer informatie kan u ons via e-mail, telefonisch of via WhatsApp bereiken op info@esthetic-airlines.be en +32 479 99 34 54.

Bekijk hieronder de volledige getuigenis van Hugo zijn geslaagd avontuur:

Contacteer ons

- begeleidend expert in esthetische ingrepen in Turkije

Tel.

Adres

 
Afspraak ook mogelijk in België, op de locaties Antwerpen en Bilzen.