Tandheelkunde

Reis & Verblijf

Op reis voor uw tandimplantaten: Istanbul

Esthetic Airlines zorgt dat u zonder zorgen start aan uw reis naar een stralende glimlach. Zowel uw behandeling als uw verblijf worden tot in de puntjes voor u verzorgd.

Wij bieden u de keuze tussen verschillende mooie en comfortabele hotels in de buurt van onze praktijk. Verder zijn onze Nederlandstalige begeleiding ter plaatse en alle transfers tussen de luchthaven, het gekozen hotel en de praktijk inbegrepen bij elke behandeling.

Boekt u uw vluchten liever niet zelf? Dan kan u beroep doen op het erkend reisbureau Travel Experience waar wij mee samenwerken.

Dankzij onze jarenlange ervaring in de regio kunnen onze patiënten elke keer opnieuw genieten van een zorgeloze reis en een onvergetelijk verblijf in Istanbul.

Kortom, u beslist en wij doen de rest!

Istanbul: een reisbestemming om uw tanden in te zetten

Istanbul is een wereldstad die oost en west letterlijk verbindt.

Deze historische Turkse stad combineert het beste van twee werelddelen. Met een been in Azië en het andere in Europa, weet Istanbul de harten van alle cultuurliefhebbers te veroveren. Met invloeden uit het Ottomaanse, Byzantijnse en zelfs Romeinse Rijk is er voor ieder wat wils.

De brug over de Bosporusrivier verbindt de twee delen van deze prachtige stad. Deze brug opende in 1973 en is één van de grootste bruggen ter wereld. Andere absolute trekpleisters zijn het Topkapıpalei, de Ayasofya en de Sultan Ahmetmoskee (ook wel Blauwe Moskee genoemd).

Aan de hand van uw persoonlijke interesses, stippelen we samen met u een onvergetelijke reis uit. Dankzij ons aanbod van verschillende hotels en de mogelijkheid om uw eigen vluchten te boeken, bent u vrij om de stad te ontdekken op uw eigen tempo.

Heeft u liever dat alles voor u wordt geregeld? Dan kan u terecht bij het erkende reisbureau Travel Experience waarmee we nauw samenwerken.

Dankzij onze jarenlange ervaring in de regio kunnen onze patiënten elke keer opnieuw genieten van een zorgeloze reis en een onvergetelijk verblijf in Istanbul.

Behandeling in Turkije? Nazorg in België!

Contacteer ons

- begeleidend expert in esthetische ingrepen in Turkije

Vrijblijvende afspraak mogelijk in Antwerpen, Bilzen en Wemmel

Antwerpen

 

Wemmel

 

Bilzen