Tandheelkunde

Team

Onze medische professionals helpen u graag verder

Dr. Özgür Balaban

Dr. Balaban studeerde in 2009 af als tandarts aan de oudste en meest prestigieuze universiteit van Turkije: de universiteit van Istanbul.

Dr. Balaban koos voor een specialisatie in functionele en esthetische tandheelkunde. Zijn praktijkstage deed hij in het buitenland, waar hij de nodige ervaring op het gebied van implantologie en esthetische tandheelkunde opdeed.

Een zeer getalenteerde jonge tandarts met kennis van de laatste nieuwe technieken die samen met de patiënt naar de beste langetermijnoplossing zoekt.

Dr. Ozgür O§ar

Stomatoloog en maxillofaciale chirurg

Dr. O§ar behaalde in 2013 zijn diploma algemene tandheelkunde aan de Universiteit van Ankara. Hij koos voor een specialisatie in mond-, kaak- en aangezichtschirurgie, waarvoor hij zijn diploma in 2018 behaalde aan de Suleyman Demirel Universiteit.

Na zijn schoolcarrière woonde Dr. O§ar verschillende internationale congressen bij van AÇBİD (Oral and Maxillofacial Surgery Society), ITI (International Team for Implantology) en TAOMS (Turkish Association of Oral and Maxillofacial Surgery).

Dr. O§ar is al vier jaar een vaste waarde in onze tandartsenpraktijk.

 

Dr. Yavuz Tuna

Dr. Tuna studeerde in 2017 af aan de Universiteit van Marmara in Istanbul.

Deze gepassioneerde tandarts heeft intussen al meer dan vijf jaar ervaring in algemene en cosmetische tandheelkunde. Dankzij zijn oog voor detail en transparante communicatie zorgt hij voor een glimlach op het gezicht van elke patiënt.

Ook Dr. Tuna is een permanent lid van onze tandartsenpraktijk.

Dr. Deniz Cuceloglu

Dr. Cuceloglu studeerde in 2018 af aan de Universiteit van Marmara in Istanbul en is de nieuwste aanwinst in onze tandartsenpraktijk.

Met meer dan vier jaar ervaring in algemene tandheelkunde en een specialisatie in endodontische en prothetische behandelingen, kan u bij deze tandarts terecht voor wortelkanaalbehandelingen en verschillende protheses.

Behandeling in Turkije? Nazorg in België!

Een gespecialiseerde tandarts voor elke ingreep

Uw glimlach is uw én ons visitekaartje

Uw gezondheid is onze grootste zorg. Daarom stelden we ons team zorgvuldig samen. Elke arts rondde een erkende opleiding af, deed praktijkervaring op in een professionele setting en verdiepte zich in een eigen specialisatie.

Uiteraard zijn onze tandartsen geregistreerd in de Turkse Tandartsenvereniging. Deze vereniging wordt internationaal erkend door de FDI World Dental Federation.

Vraag hier de diploma’s en/of certificaten van de artsen en chirurgen in onze praktijk op.

Contacteer ons

- begeleidend expert in esthetische ingrepen in Turkije

Vrijblijvende afspraak mogelijk in Antwerpen, Bilzen en Wemmel

Antwerpen

 

Wemmel

 

Bilzen