Tandheelkunde

Tandimplantaten? Turkije!

Wanneer kiest u voor tandimplantaten?

Dankzij tandimplantaten krijgt u opnieuw een stralende glimlach, zelfs wanneer u geen eigen tanden meer heeft of er enkele tanden moeten worden verwijderd.

Wat zijn tandimplantaten?

Een tandimplantaat is een kunstmatige tandwortel. Een implantaat is dus geen tand, maar vervangt de natuurlijke tandwortel wanneer die er niet meer is. Deze titanium schroef wordt in het bot geplaatst en wordt doorgaans makkelijk door het lichaam aanvaard.

Wat is er nodig voor tandimplantaten?

Om tandimplantaten te laten plaatsen, moet er minstens één tand of kies ontbreken. Verder moet er voldoende bot aanwezig zijn.

Wanneer er te weinig ruimte is in het bot, kan een sinuslift helpen om meer bot aan te maken.

Hoe lang moeten tandimplantaten genezen?

Nadat de tandimplantaten zijn geplaatst, geven we ze 4 tot 6 maanden de tijd om zich in het bot vast te zetten. Na die rustperiode kunnen de uiteindelijke porseleinen kronen, prothese of zirkonium kronen erop worden geplaatst.

Natuurlijk krijgt u van onze tandarts voorlopige kronen zodat u in de tussentijd niet tandloos door het leven moet.

John Leo - Winnaar The Voice Senior VTM
"Eindelijk vond ik een betaalbare oplossing voor een nieuw gebit!"

Wat zijn de voordelen van implantaten?

Tandimplantaten bieden diverse voordelen als oplossing voor het vervangen van ontbrekende tanden.Dankzij hun duurzaamheid gaan ze lang mee en integreren ze goed met het kaakbot. Hierdoor kunnen patiënten normaal kauwen, spreken en lachen zonder beperkingen. Tandimplantaten helpen ook om het kaakbot te behouden en voorkomen botverlies. In tegenstelling tot traditionele bruggen, hoeven gezonde aangrenzende tanden niet te worden beschadigd. Bovendien verbeteren tandimplantaten het spraakvermogen en verminderen ze spraakproblemen.

Behandeling in Turkije? Nazorg in België!

Op reis voor uw tandimplantaten: Istanbul

Voor een stralende glimlach trekt u naar Istanbul, de grootste stad van Turkije. Hier verblijft u vijf dagen en vier nachten. Tijdens uw eerste verblijf plaatst onze kaakchirurg uw tandimplantaten. Drie tot zes maanden later reist u terug om het brug- en/of kroonwerk te laten installeren en blijft u 7 dagen en 6 nachten. Voor porseleinen facings is een terugkommoment niet nodig.

De perfecte kans om de stad een beetje te verkennen!

Contacteer ons

- begeleidend expert in esthetische ingrepen in Turkije

Vrijblijvende afspraak mogelijk in Antwerpen, Bilzen en Wemmel

Antwerpen

 

Wemmel

 

Bilzen