Tandheelkunde

Verloop van uw behandeling

Het verloop van uw behandeling hangt af van de ingreep waarvoor u koos. Voor tandimplantaten reist u twee keer naar Istanbul, de belangrijkste stad van Turkije.

Stap 1

Een Belgische röntgenfoto in ruil voor persoonlijk advies uit Turkije.

Nog voor uw vertrek geven de tandartsen in Turkije hun eerste advies op basis van een orthopantomogram of OPG. Deze panoramische röntgenfoto biedt hen een duidelijk beeld van uw volledige kaak, tanden en kaakgewrichten. Zo kunnen ze al vóór de behandeling nagaan of er sprake is van gebits- of kaakproblemen.

Bij hun advies voorzien ze een behandelplan en meteen ook een kostenraming, zodat u onmiddellijk een idee heeft van de uiteindelijke behandelprijs. Dankzij deze transparante manier van werken, bent u gerust doorheen het hele proces.

De röntgenfoto kan u makkelijk opvragen bij uw huidige tandarts. Mocht er recent geen meer zijn gemaakt, kan u terecht bij onze Belgische nazorg-tandarts voor een nieuwe foto.

Stap 2

Ons advies? Dat is gratis.

Maak een vrijblijvende afspraak en kom langs op een van onze kantoren in Antwerpen, Wemmel, Bilzen of Bergen op Zoom. U krijgt persoonlijk advies, duidelijke informatie over de de all-in service van Esthetic Airlines en gedetailleerde uitleg over de werking van onze tandartspraktijk in Istanbul.

Stap 3

Uw glimlach, de eindbestemming van deze reis.

Naast uw behandeling, kan u genieten van een rustgevend verblijf in Istanbul.

We begeleiden u doorheen de hele trip, zodat u ten volle kan genieten. Zo nemen we allereerst de procedures en het verloop van de ingreep met u door en regelen we het medische intakegesprek met de behandelende arts. Verder kan u rekenen op een goede opvolging, zowel hier als in Istanbul.

Ook de nazorg in België verzorgen wij voor u.

Verloop van de behandeling

Het verloop van uw behandeling hangt af van de ingreep waarvoor u koos. Voor tandimplantaten reist u twee keer naar Istanbul, de belangrijkste stad van Turkije.

De eerste reis bestaat uit 5 dagen en 4 nachten. Tijdens dit verblijf worden uw tandimplantaten geplaatst. Daarna geven we de implantaten 3 tot 5 maanden de tijd om zich in het kaakbot vast te zetten. Na deze rustperiode, reist u een tweede keer naar Istanbul en verblijft u er 7 dagen en 6 nachten. Tijdens dit verblijf worden uw definitieve kronen of protheses geplaatst.

Heeft u na het verkrijgen van uw tandimplantaten nog vragen of opmerkingen?

Esthetic Airlines staat voor u klaar!

Behandeling in Turkije? Nazorg in België!

Contacteer ons

- begeleidend expert in esthetische ingrepen in Turkije

Vrijblijvende afspraak mogelijk in Antwerpen, Bilzen en Wemmel

Antwerpen

 

Wemmel

 

Bilzen