Tandheelkunde: waarom is nazorg in België zo belangrijk?

Bij Esthetic-Airlines hoeft u geen schrik te hebben voor complicaties na uw tandheelkundige behandeling in Turkije. Wij bieden nazorg in België door Belgische tandartsen.

Tandarts in België

Terwijl men op het internet overspoeld wordt door advertenties voor tandheelkundige behandelingen in Turkije en men goochelt met kortingen en acties (wat niet altijd wettelijk is!), verliezen veel adviesbureaus vaak één belangrijk aspect uit het oog: wat met de nazorg?

“Wat als ik kies voor een tandarts in Turkije en er zijn achteraf complicaties?” Een terechte vraag, die een duidelijk antwoord verdient en waar men jammer genoeg soms (te) vaag over blijft.

Bij Esthetic-Airlines hoeft u zich daarover gelukkig geen zorgen te maken. Wij bieden u namelijk de zekerheid van nazorg in België door een Belgische tandarts.

Zo hoeft u het vliegtuig naar Istanbul niet opnieuw op te stappen en kan u rekenen op de nodige medische ondersteuning mocht er zich een complicatie voordoen. Ook wanneer u ergens vragen over heeft, blijven wij in eigen land ter beschikking staan. Want uw tanden zijn onze hoogste prioriteit.

LEES OOK: Prijzen tandimplantaat Turkije

Voor meer informatie kan u ons via e-mail, telefonisch of via WhatsApp bereiken op info@esthetic-airlines.be en +32 479 99 34 54.

Contacteer ons

- begeleidend expert in esthetische ingrepen in Turkije

Tel.

Adres

 
Afspraak ook mogelijk in België, op de locaties Antwerpen en Bilzen.