Waarom deze periode de beste is voor uw reis naar Istanbul

Met de zomer in vooruitzicht, is het nog niet te laat om de lente in Istanbul te omarmen! Ontdek in dit artikel waarom de timing nu perfect is voor uw haartransplantatie of tandheelkundige behandeling met Esthetic-Airlines in Turkije.

Naar Istanbul in Turkije met Esthetic-Airlines - Bron foto Istanbul: Ibrahim Uzun (Unsplash)
  1. Goedkope vliegtickets: tot midden juni blijven de ticketprijzen betaalbaar, voordat de tarieven van het hoogseizoen in juli en augustus hun intrede doen en al snel oplopen tot wel 600 euro.
  2. Stralend de zomer in: veel mensen kiezen ervoor om hun haartransplantatie vóór de zomer te laten uitvoeren, zodat ze volop van de resultaten kunnen genieten wanneer het warme weer aanbreekt. Met de lente als ideale timing, hebt u voldoende tijd voor een optimaal herstel voordat de zomer doorbreekt.
  3. Milde temperaturen: in de lente is het nog niet te warm en zo kunt u zich volledig focussen op uw tandheelkundige behandeling, zonder de hinder van de broeierige zomerhitte.


Met Esthetic-Airlines hoeft u zich geen zorgen te maken over vluchten, chauffeurs of planing. Wij zorgen voor een zorgeloze reis en verblijf, zo kunt u zich volledig focussen op uw haartransplantatie of tandheelkundige ingreep.

LEES OOK: Veelgestelde vragen over haartransplantatie

Gratis adviesgesprek bij Esthetic-Airlines

Wenst u meer informatie of hebt u twijfels over de medische sector in Turkije? Plan vandaag nog een gratis adviesgesprek in op één van onze kantoren te Antwerpen, Wemmel, Bilzen of Bergen op Zoom (Nederland).

U kan ons ook contacteren via e-mail, telefonisch of via WhatsApp op info@esthetic-airlines.be en +32 479 99 34 54.

LEES OOK: Veelgestelde vragen over tandheelkunde

Contacteer ons

- begeleidend expert in esthetische ingrepen in Turkije

Tel.

Adres

 
Afspraak ook mogelijk in België, op de locaties Antwerpen en Bilzen.