Ivann Vermeer van Esthetic-Airlines geeft tips in Het Laatste Nieuws: “Zo haal je de cowboys eruit”

In de Streamz-reeks ‘Chasing Beauty’ getuigen enkele Vlamingen over mislukte medische ingrepen in Turkije. Sommige media veralgemenen deze trieste verhalen tot de standaard en dat vinden we jammer. In een artikel in Het Laatste Nieuws erkent Ivann Vermeer van Esthetic-Airlines het probleem en geeft hij tips zodat mensen oplichters (en valse advertenties op sociale media) sneller kunnen herkennen.

Ivann Vermeer in Istanbul

Cowboys in het vak laten mensen naar Turkije komen op basis van wat WhatsApp-foto’s. Een goede arts wil éérst een OPG-foto zien, een panoramische röntgenfoto”, vertelt Vermeer. “Bovendien wil men ook de gezondheid van mond en tandvlees kennen. In het beste geval werkt de Turkse tandarts samen met een Belgische tandarts die dat eerst controleert. Is er ergens een ontsteking, dan kan de patiënt bijvoorbeeld antibiotica nemen voor het afreizen naar Turkije. De slaagkansen van de behandeling worden daarmee enorm verhoogd. Dat geldt ook als er een Belgische arts nazorg verleent.”

LEES OOK: Hugo Sigal kiest voor een nieuw gebit met Esthetic-Airlines

Esthetic-Airlines biedt niet alleen als enige in België nazorg door Belgische tandartsen, bij ons kunt u ook terecht voor een volledig gratis en vrijblijvend consultatiegesprek. “Dat is een ander alarmsignaal”, gaat Vermeer verder, “als je na het opvragen van informatie meteen geattaqueerd wordt met aanbiedingen, weet je dat je met een verkoper te maken hebt. Daar doen wij niet aan mee, bij ons draait het om de gezondheid van de patiënt. Een goede tandarts moet niet braderen, die heeft genoeg werk via mond-tot-mondreclame.”

Lees meer tips in het artikel op Het Laatste Nieuws: Goedkope ‘tandenreizen’ lokken Vlamingen naar Turkije: “Hagelwitte tanden, maar mijn tandarts wilde me niet meer als patiënt”

Waarom tandartsen in België vaak negatief staan tegenover tandheelkundige behandelingen in Istanboel? “Objectief gezien, moeten ze vaak toegeven dat men in Turkije goed werk levert, maar we moeten daar niet flauw over doen: we zitten financieel in hun zakken en dat vinden ze niet fijn.”

Meer informatie over tandheelkunde in Turkije

Voor meer informatie kan u Esthetic-Airlines via e-mail, telefonisch of via WhatsApp bereiken op info@esthetic-airlines.be en +32 479 99 34 54.

Contacteer ons

- begeleidend expert in esthetische ingrepen in Turkije

Tel.

Adres

 
Afspraak ook mogelijk in België, op de locaties Antwerpen en Bilzen.