Ontdek de voordelen van sedatie bij tandheelkundige behandelingen en haartransplantaties

Esthetic-Airlines biedt sedatie als optie aan tijdens tandheelkundige behandelingen en haartransplantaties.

Vrouw met schrik voor de tandarts

Wat is sedatie?

Sedatie is een veilige en effectieve methode om patiënten te helpen ontspannen en zich comfortabel te voelen tijdens een medische ingreep. Het is een medische procedure waarbij medicijnen worden gebruikt om een diepe staat van ontspanning en verminderd bewustzijn te bereiken, terwijl de patiënt nog wel in staat is om te ademen en te reageren op aanwijzingen van de tandarts of de haarspecialist.

Angst voor de tandarts

Deze vorm van sedatie wordt vaak toegepast bij patiënten met ernstige tandartsangst, fobieën, of bij uitgebreide tandheelkundige ingrepen die een langdurige behandeling vereisen. Ook bij patiënten die een haartransplantatie willen ondergaan, maar angst hebben of ertegenop zien om lang stil te liggen, kan sedatie een oplossing zijn.

Meer info over sedatie bij uw behandeling

Bij Esthetic-Airlines streven we steeds naar de best mogelijke zorg voor onze patiënten. De introductie van sedatie-mogelijkheden is een stap in die richting om ervoor te zorgen dat uw tandheelkundige ervaring of haartransplantatie zo aangenaam mogelijk verloopt. Als u vragen heeft over sedatie of als u wilt bespreken of het een geschikte optie voor u is, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan altijd voor u klaar om uw behoeften te bespreken en te voldoen aan uw wensen voor maximaal comfort en gemak.

Esthetic-Airlines is bereikbaar via e-mail, telefonisch of via WhatsApp: info@esthetic-airlines.be en +32 479 99 34 54.

LEES OOK: ‘Chasing Beauty’ en de media over mislukte medische ingrepen in Turkije

Contacteer ons

- begeleidend expert in esthetische ingrepen in Turkije

Tel.

Adres

 
Afspraak ook mogelijk in België, op de locaties Antwerpen en Bilzen.